Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > WF Local > WF Local Forums for Your Region and State > Mississippi Jeep Forum > 1993 yj

Join Wrangler Forum Today


Thread: 1993 yj Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
06-13-2012 10:21 PM
bryant.manning84 if it's an ax-5 then most likely it's either around the drain plug or where the bellhousing meets up with the engine
10-11-2011 10:32 PM
tankertalk It wasn't the fuel pump! I changed it out and ended up taking it to a mechanic and he finally figured it out. It was the pickup coil in the distributor! Runs like a rolex! Now I am just trying to figure out where this ax5 tranny is leaking from!
08-05-2011 08:59 AM
tankertalk Well I figured it out after all, the fuel pump was bad. Firestone wanted 780.00 to change it out for me, of course I told them to kiss off and I did it myself! Thanks for the ones who tried to help!
05-13-2011 05:23 PM
tankertalk
1993 yj

Hello Everyone,
I am new here. I joined this forum because of number one I love JEEPS and number two I need some help. I purchased this 1993 YJ in 2009 from nice young gentlemen who assured me that is was in great condition. I have not had it running for over a week since i have had ownership of it. I have had everything from tranny work to flat tires! I feel that it is coming around but now it is acting very strange. I am no machanic but I am very willing to try anything! It will start and drive but sometimes it kind of sputters and will not go past a certain rpm of lets say about 2000 and will backfire and then it will run fine later. Sometimes when the engine gets warm and does it and sometimes it doesnt. Sometimes it does it straight from the start. I dont know just want it going! Any ideas would be helpful! Thank you for the acceptance into your forum!

Robbie Hattiesburg, MS

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 12:56 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC