Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum > Turn Signal/Brake Light Issue, I'm stumped

Join Wrangler Forum Today


Thread: Turn Signal/Brake Light Issue, I'm stumped Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
08-17-2012 12:37 PM
Reaper83 i had a similar problem and it turned out to be a few contacts on the turn signal lever that where broken off inside or not making contact isn't there a relay for that also i would check that as well have had a bad relay on a few cars that caused that problem
08-14-2012 01:19 AM
0III0forlife The brake lights and the hazard lights all run thru the turn signals so the problem could possibly be your turn signal switch. Maybe check the fuse for the signals?

If you are getting power into your flasher but not out of it, then i would say the flasher is bad.
08-12-2012 01:27 PM
bane1975
Turn Signal/Brake Light Issue, I'm stumped

I have recently purchased and 91 YJ (my second one), and had steering column issues. Have had those fixed, but the turn signal/brake/hazzard lights do not function. I have checked the bulbs(good), flasher(getting current when the turn signal is used), and the flasher seems to be closed when current is applied. The parking lights word fine. The only out of the ordinary thing, is the flasher was not in the fuse box, it has two wires attached to it that come from behind the fuse box. I tested the prongs in the fuse box, no current to either, and no difference in them when the signal is used.

Any insight would be greatly appreciated.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 02:02 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC