Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF New Member Check In > 07 wrangler, stuck in drive! help! :)

Join Wrangler Forum Today


Thread: 07 wrangler, stuck in drive! help! :) Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
08-20-2012 02:05 AM
oliroolz thanks for the welcome everyone
08-19-2012 07:29 AM
blkrubi88 Welcome!
08-19-2012 03:04 AM
MrSig and enjoy the forum!
08-18-2012 07:15 PM
SilverSport Welcome Aboard!
08-18-2012 06:48 PM
Beastmaster Welcome to the forum!

_______
/l ,[____],
l---L -OlllllllO-
()_) ()_)--o-)_)
08-18-2012 04:57 PM
oliroolz alright thanks, reposted there!
liking WF alot already!
08-18-2012 04:54 PM
kbwwolf This is where you'll get answers: JK Jeep Wrangler Forum

This section is just for greeting folks. Welcome to WF!
08-18-2012 04:43 PM
oliroolz
07 wrangler, stuck in drive! help! :)

Hi all!
im new to this, but basically here is my problem.
Two days ago, i drove my jeep to the shops and on the way i pulled over. I put it in Park on the gear shifter, took my foot of the brake and it moved forward. I looked at the electronic readout on dash and it still said it was in park!
I can move the shifter around like normal, and the button still appears to work.
When i got to the shops i turned the engine off, the car refused to start (presumably because it was still in drive)
We towed it home with our land rover, it did not start while being towed either.
Does anyone know what might have happened?
has this happened to someone before?
I dont mind taking it to a dealer, but if it is a quick fix i would love to know
any help would be greatly appreciated.

Oli

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 10:25 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC