Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > Need someone who has taken a dash out of a 2000.

Join Wrangler Forum Today


Thread: Need someone who has taken a dash out of a 2000. Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
10-20-2006 03:05 PM
Lizzy_in_a_Jeep Its almost like the starter is bad. The only reason I thought it would be the dash is because it starter fine before we removed the dash.
10-20-2006 06:02 AM
Lizzy_in_a_Jeep Not sure, I will check I didn't remove any of that though =) Thanks
Lizzy_in_a_jeep
10-20-2006 03:07 AM
upinar check ur fuses. I dont know what its called but there a siliniod type mechanism where to wires connect to either side under the passengers side. Mine was resently loose and it wouldnt start unless i moved it to get a solid connection. Check that. Sorry if im not specific enough
10-19-2006 09:39 PM
khenderson are you sure the problem is in the dash? not with a connection to the starter or anything like that.
10-19-2006 09:38 PM
Lizzy_in_a_Jeep
Need someone who has taken a dash out of a 2000.

Ok We redid the inside of this jeep and put everything back to the way it was....so we thought. Now it wont start. all electricals work.... lights, wipers, etc etc. but it wont start. Doesn't even click like it would if the bat was to be dead. When I turn the key the bat light comes on. When I dont the only light on in the cluster is the airbag light.Can anyone help me? I have 14 days to fix it....thats when my seats come YAAAAY!!! my seats.

Need Help FAST!!


Thanks for your time!!!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 07:11 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC