Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum > no guages or radio in 99 wrangler sport.

Join Wrangler Forum Today


Thread: no guages or radio in 99 wrangler sport. Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
08-30-2012 03:25 PM
indywrangler99 Well i appreciate it man, sucks getting one and nite being able to put a ton of money in it lol
08-29-2012 09:33 PM
G8RDave Just happy to be able to help! I'm new to Jeeps myself so I'm still very low on the learning curve.
08-29-2012 09:12 PM
indywrangler99 Dude you are a life saver, aint had this thing a week and i was freakin out, it was a 10a under the hood, thanks alot man seriously. Now for u joints this weekend i hope if they arent a pain. Slowly getting there. I really appreciate the help....
08-29-2012 08:27 PM
G8RDave Mine was one of the little 10 or 20amp ones in the fuse box next to the air intake.
08-29-2012 07:58 PM
indywrangler99 Fuse in glove box looked good, not sure which one to check under the hood but ill look into it. Thank you. I think Its time to buy Ó book for it...
08-29-2012 06:50 PM
G8RDave Did you check the fuse behind the glove box and the fuse under the hood? I was fiddling with my stereo and the same thing happened. No power to the stereo and no gauges. Both fuses had popped.
08-29-2012 05:54 PM
indywrangler99
no guages or radio in 99 wrangler sport.

Took out cluster, messed with pronges, bent them a tad. Checked fuses in the dash, all seem ok. Grounds look ok. There is 1 ground next to plug ins for cluster and it bolted on the bracket the plugs are on, not attached to anything on other end, i was thinking it was for stock stereo, couldn't find anywhere it should be mounted. Any thought or ideas on why these are not working? Please help, thanks all

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 10:45 AM.



Jeep«, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC