Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support > Some photos dont display on ipad app

Join Wrangler Forum Today


Thread: Some photos dont display on ipad app Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
09-14-2012 05:13 AM
supercazzola Attachment 159995


See the first photo. It shows a post from keschete with no text.



Attachment 159996



See how it looks when I touch the blank post?
09-14-2012 05:11 AM
supercazzola
Quote:
Originally Posted by supercazzola
Anyone else see some of the photos as a broken photo symbol? Other posts in the thread display correctly in line, by some don't. Even if I touch the post, which then brings the window in from the right.
I'm also getting errors where I see posts with nothing (no text), when displayed inline. When I touch them, they open in from right, and then I see text, some inline photos, etc...

Am I the only one with this issue?

Sometimes on the editor for composing new messages, the send button wont work, and I have to quote someone else's reply just to be able to post (hence the reason I quoted myself).
08-26-2012 08:22 PM
supercazzola
Some photos dont display on ipad app

Anyone else see some of the photos as a broken photo symbol? Other posts in the thread display correctly in line, by some don't. Even if I touch the post, which then brings the window in from the right.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 05:27 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC