Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support > posting

Join Wrangler Forum Today


Thread: posting Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
10-17-2012 10:29 AM
gringo loco Must of been an update because it's working now with no tricks
10-13-2012 09:31 PM
MTH
Quote:
Originally Posted by gringo loco

On the mobile app ? I don't see that working either, maybe I'm slow.
Did you try it? On the iPhone app, it does the trick. Before you start typing your new reply, hit "return," and then start typing. It'll work.

Quote:
Originally Posted by kbwwolf

Fun killer...
Level: Ninja.

10-13-2012 07:01 PM
kbwwolf
Quote:
Originally Posted by MTH View Post
Yeah, it's a bug. Just hit "return" once and it'll skip down a line and let you post.
Fun killer...
10-13-2012 06:48 PM
gringo loco
Quote:
Originally Posted by MTH
Yeah, it's a bug. Just hit "return" once and it'll skip down a line and let you post.
On the mobile app ? I don't see that working either, maybe I'm slow.
10-13-2012 02:00 PM
MTH Yeah, it's a bug. Just hit "return" once and it'll skip down a line and let you post.
10-13-2012 01:08 PM
kbwwolf Hmmm.

I'd try here, see if one of the mods or maybe admins can help out. Could be a platform issue, a glitch with your account...

WF Site Help & Support
10-13-2012 01:05 PM
gringo loco
Quote:
Originally Posted by kbwwolf
You're not wearing that welder's mask while trying to post, are you?
Nope, note the unnecessary quote
10-13-2012 12:26 PM
ESP
Quote:
Originally Posted by kbwwolf View Post
You're not wearing that welder's mask while trying to post, are you?
10-13-2012 12:22 PM
kbwwolf You're not wearing that welder's mask while trying to post, are you?
10-13-2012 08:20 AM
gringo loco
posting

What am I doing wrong ? I can only post when I quote someone, if I simply reply it sends a pm I guess because I doesn't show a post.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 02:52 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC