Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum > 4x4 Noise Question

Join Wrangler Forum Today


Thread: 4x4 Noise Question Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
12-11-2008 07:55 PM
jpdocdave ya, describe the noises if you can. check hub bearing and u joints for wear.
12-11-2008 06:53 PM
spazinweasel what do the noises sound like? clicking,poping, scraping?
12-11-2008 04:12 PM
chasm Sounds like something may be wearing out in the front end. Have you checked the front differential? Draining the gear oil can tell you a lot. Look for metal filings or a silvery slime. If you wheel a bit, it's good to check it regularly to be sure that water and dirt hasn't gotten in there and started to damage things. It's not a big deal to pull the front diff cover and do a visual inspection for starters. You can work your way out to the passenger side axle from there!
12-11-2008 01:32 PM
pshirek
4x4 Noise Question

Its a '91 Sahara 4.0L and the 4-Wheel Drive seems to work great (we've had some snow lately here in ND and I've been fine in anything up to the headlights). It shifts in and out of 4x4 fine. However it gets pretty loud if I start going fast (like around 40) in 4x4 and only when I'm on the accelerator. It seems to be coming from the right front. No pulling or steering issues. Also, it is makes some noise when I push on the brake. All of this goes away when I shift out of 4x4, and seems to be coming from the front, passenger side. Anyone have any ideas what's going on?

Thanks

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 07:36 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC