Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Tech Forums > General Jeep Discussion > Tail Light Problem, Need Some Help ...

Join Wrangler Forum Today


Thread: Tail Light Problem, Need Some Help ... Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
02-27-2009 09:37 PM
amerijeep Sounds like you need to repair the front light you stated as not working. This will probably complete your circuit.
02-27-2009 12:46 PM
KenSPT
Tail Light Problem, Need Some Help ...

Hey Guys ...

I've been a lurker of the forum for a while, but never had a reason to post; now I do.

I drive a 2007 Wrangler X and I'm having issues with my drivers side rear taillight. Last week I replaced both bulbs, and assumed everything was fine, but last night I got pulled over and was informed that the same tail light was still out.

Here's the odd thing; when I pump the brakes, both brake lights work, and when I hit the turn signal, both turn signals works, but when I drive at night with my headlights on, the drivers side tail light does not work.

Also, and I'm not sure if this is related, but the parking light on the front of the drivers side is also out. Once again, not sure if one has anything to do with the other, but figured I'd mention it anyway.

Any advice on what I can do? Anyone else ever have that issue?

I don't want to bring it to the shop and spend a couple hundred bucks if this may be something I can fix on my own.

Thanks in advance ...

- Ken

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 02:12 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC