Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Jeep Discussions > Communications and Electronics > Lockpick chr550 & Ipod touch 4th gen not mirroring

Join Wrangler Forum Today


Thread: Lockpick chr550 & Ipod touch 4th gen not mirroring Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
02-18-2013 09:33 PM
Wyle69 Alright was on the phone with Carlos from Coastal tech today and went over the wiring harness that plugs into the lockpick part and they had 2 wires crossed up I had to cut the wires and switch them around and now it seems to work correctly. I have not got the rear view camera install yet so I have to make sure that works correctly. I have a cheap one that I hooked up inside the car to test it and it seemed to be working right now just need to figure out what kind I want to get and where to mount it.
02-13-2013 12:07 PM
Wyle69 OK let me try to give more info or ask a different question.
I have the grey harness plugged into where it goes with the jumper and the white plug into the back of the radio but the other end does not plug into the factory harness because there is no plug there. Should I have the white plug plugged into the radio or just leave both white plugs disconnected?
Thanks Dale
02-11-2013 02:07 PM
Wyle69
Lockpick chr550 & Ipod touch 4th gen not mirroring

I have a 2013 JKU with the 730n RHR with uconnect and I installed the chr550 lockpick with the Ipod controls. Everything is working but it is not comming in on the screen for the display just has a scrambled signal when in the Ipod mode. It plays fine thru the sound just no display well sort of there but like I said its like a cable channel thats scrambled. I have all the software updated on the mygig to the newest version and the gracenotes updated and running the newest sofware on the Ipod touch 4th gen. Any help would be appreciated.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 08:35 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC