Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support > Iphone 4s WF app

Join Wrangler Forum Today


Thread: Iphone 4s WF app Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
03-20-2013 08:49 AM
schnutzy
Quote:
Originally Posted by 1BadAssJeep View Post
Looks like I fixed it!!!! I had to log in on the computer to do so. I went through my profile and seen a link that said "attachments" I clicked on it and it said I was storing 78 photos. I deleted the photos and now it works... All that time and that's all I had to do. I hope this helps anyone else with this problem.
the standard free membership comes with a small amount of space to upload pictures. if you use it all up but dont want to delete any of your old pictures, you can upgrade to a supporting member to get extra space to upload attachments, a larger inbox for PMs, etc.
03-20-2013 08:45 AM
Sinister6
Quote:
Originally Posted by 1BadAssJeep View Post

Hahahaha! I was about to smash my phone!
Glad you didn't do that! Lol.
This site has been rather frustrating lately!
03-19-2013 10:52 PM
1BadAssJeep
Quote:
Originally Posted by Sinister6 View Post

Just bust'n your chops... I see it to.
Hahahaha! I was about to smash my phone!
03-19-2013 09:58 PM
Sinister6
Quote:
Originally Posted by 1BadAssJeep View Post
It's showing on my phone...?
Just bust'n your chops... I see it to.
03-19-2013 09:47 PM
1BadAssJeep
Quote:
Originally Posted by Sinister6 View Post

I don't see anything?
It's showing on my phone...?
03-19-2013 09:44 PM
Sinister6
Quote:
Originally Posted by 1BadAssJeep View Post
Looks like I fixed it!!!! I had to log in on the computer to do so. I went through my profile and seen a link that said "attachments" I clicked on it and it said I was storing 78 photos. I deleted the photos and now it works... All that time and that's all I had to do. I hope this helps anyone else with this problem.

I don't see anything?
03-19-2013 09:40 PM
1BadAssJeep Looks like I fixed it!!!! I had to log in on the computer to do so. I went through my profile and seen a link that said "attachments" I clicked on it and it said I was storing 78 photos. I deleted the photos and now it works... All that time and that's all I had to do. I hope this helps anyone else with this problem.
03-19-2013 09:38 PM
kjeeper10 You guys members ?
03-19-2013 09:24 PM
1BadAssJeep Is it saying that my pictures are to big or that I've uploaded to many?
03-19-2013 09:19 PM
jeepedjeep I also have the same prob....sucks because I have a lot of pics that are cool..........
03-19-2013 09:00 PM
1BadAssJeep Deleting the texts did not work. If I can't find a solution, I might just buy a new phone... This is ridiculous.
03-19-2013 08:50 PM
kjeeper10 Recent upgrade cured a couple issues. Never had a problem with pics.
03-19-2013 08:47 PM
Wrangler 1 I'm having the same problem !!!!
03-19-2013 08:33 PM
Wingsnut72
Quote:
Originally Posted by 1BadAssJeep View Post
Does anyone use the wrangler forum app on there iPhone 4S? Whenever I first got the 4s, I could post pics on the WF app but now for about the past year, I have been unable to post any pics. It says "Error: exceeds your quota by XXX.X KB." I've tried everything but am unable to fix the problem. Has anyone experienced this?
I have the WF app on my iPad 4th gen. No issues for quite a while. Sounds like you have too many pictures in your WF profile that you've uploaded. Delete some, and see if that helps.
03-19-2013 08:26 PM
1BadAssJeep I've tried adjusting the quality of the pics on the app, signing out/in, deleting and reinstalling, turning off/on phone but I will try deleting my text.
03-19-2013 08:19 PM
IBgeocaching go to the more tab/ setting/ forum posting options and up the Quality of the attachments.
03-19-2013 08:19 PM
JK NOOB
Quote:
Originally Posted by Jasvan View Post

I did but I can't remember how I fixed it. I might have deleted it and re downloaded it.
Me too, Try logging out and back in
03-19-2013 08:18 PM
Mcrock
Quote:
Originally Posted by 1BadAssJeep View Post
Am I the only one
This is a long shot....do you save all of your text messages? I know several people that had similar problems. After deleting several hundred texts the problem went away. Apparently the 4S was overloaded and wiggling out
03-19-2013 08:14 PM
Jasvan
Quote:
Originally Posted by 1BadAssJeep View Post
Am I the only one
I did but I can't remember how I fixed it. I might have deleted it and re downloaded it.
03-19-2013 08:11 PM
1BadAssJeep Am I the only one
03-19-2013 07:19 PM
1BadAssJeep
Iphone 4s WF app

Does anyone use the wrangler forum app on there iPhone 4S? Whenever I first got the 4s, I could post pics on the WF app but now for about the past year, I have been unable to post any pics. It says "Error: exceeds your quota by XXX.X KB." I've tried everything but am unable to fix the problem. Has anyone experienced this?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 06:12 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC