Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > Help with some odd sensors?

Join Wrangler Forum Today


Thread: Help with some odd sensors? Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
03-26-2013 03:39 PM
Jeeping it real As much as a PIA it may be, best bet is going to be to trace them. As long as nothing is running out of the ordinary, I wouldn't put it at the top of my priority list.
03-26-2013 03:33 PM
WranglerRebel nope! they dont seem to plug in anywhere too. they dont seem broken they are just kinda dangling there.. i mean the jeep runs fine but just knowing they're there makes me wonder what the are for.
03-26-2013 02:51 PM
Neil F. Off hand because of the style of the blue seal on the connector, I don't think it's factory. Are there any aftermarket accessories or lights?
03-26-2013 01:09 PM
WranglerRebel
Help with some odd sensors?

I was driving home last night when my bottom radiator hose popped off and the water went everywhere leaving a smoke cloud behind me (just bought it and i guess they filled it with water) i popped it back and went straight home when i realized these things View image: jeep part

now my question is are they supposed to be plugged in somewhere?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 11:21 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC