Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > Collant leak help

Join Wrangler Forum Today


Thread: Collant leak help Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
04-26-2013 10:17 AM
Neil F. If you have an external leak you can't pinpoint, the best was is to have UV dye added to the system. Just about any garage/shop can do it. Then you come back in a couple days and they hit it with a black light and it is clear as day where it is. (if it is in the oil, the oil will glow also)
04-26-2013 09:16 AM
allen456
Collant leak help

Apparently I have a coolant leak somewhere. I have checked for exhaust smoke at both idol and following behind my jeep, nothing. No coolant is hitting the ground at any point. I had to add almost a gallon yesterday and did so about a month or so ago also. I notice that my temp guage will move up and down more frequently when I needed to add coolant both times, but the temp never gets much over 210. Ocassionaly I will smell a small amount of coolant, but cant locate it anywhere. No water/coolant in the oil. Where could it be going? I have checked several times after running under the hood to listen and look for vapor to be coming out somewhere but to no avail. I haven't pressure tested it yet, but yesterday after cooling it down a bit, I slowly released the cap and there was alot of pressure and vapor evac. Any help would be greatly appreciated.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 08:48 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC