Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > something is wrong with my clutch pedal i lose pressure

Join Wrangler Forum Today


Thread: something is wrong with my clutch pedal i lose pressure Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
05-08-2013 12:47 PM
timothy ok thank guys
05-08-2013 12:34 PM
PiePuncher Clutch slave cylinder. You can find the part for $60 and it's easy to replace.
05-08-2013 08:50 AM
timothy
Quote:
Originally Posted by Throwmorepartsatit View Post
Yeah sounds like you're definitely losins fluid pressure, no fluid on the ground, or leaking?
no. i see a little fluid on the bell housing where the engine and tran meet but it nothing
05-08-2013 08:31 AM
Throwmorepartsatit Yeah sounds like you're definitely losins fluid pressure, no fluid on the ground, or leaking?
05-08-2013 07:48 AM
timothy
Quote:
Originally Posted by PedroJr View Post
If I was u i would star with the master clutch cylinder pump.
where can i find the pump
05-08-2013 07:37 AM
PedroJr If I was u i would star with the master clutch cylinder pump.
05-08-2013 07:21 AM
timothy anyone
05-07-2013 09:26 PM
timothy
something is wrong with my clutch pedal i lose pressure

im 01 wrangler sport 5 speed clutch pedal loses pressure. its fine when i press the pedal but if i hold it down for about 3 sec i lose pressure. i have to let my foot off the clutch pedal to get pressure againe. i did a test i put my clutch in to 1 gear and push the clutch pedal in and hold it in. the clutch would start to go in to gear little bye little and the truck would start to move i cant get out of gear cause my foot is down in the pedal i have to get foot off the pedal and push it down to get it out but a cant i have to shut to truch off and to get out of gear. what can it be can it be the cylinder slave or master cylinder. i check the fuild and for leaks and everything is fine. can someone please help me

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 10:36 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC