Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > WF Local > WF Local Forums for Your Region and State > Florida Jeep Forum > Help Dead 2012

Join Wrangler Forum Today


Thread: Help Dead 2012 Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
05-16-2013 01:21 AM
JKU SRQ
Quote:
Originally Posted by joe buell View Post
Hey thanks for the feedback guys it did turn out to be the batt bad cell they threw in a new 72month mopar and no charge its under warranty but I just could not believe after 10-15 minutes of a jump it would not start even with full light output .but at least its fixed and BTW FYI mopar only pays the 1st $100 of a tow so Im glad I was only 8miles from dealer and that was $90.00 glad it was not electrical Gremlins thanks again OBTW SRQ jku and a few others are talking terra Cia wheeling Sun will meet at 12noon at BP on US41&69th in north Palmetto anyone wants to go get with one of us Joe.
Glad Firkins got you fixed up without much hassle. I started a thread for Palmetto:
Wheeling in Palmetto Sunday May 19th at Noon
05-15-2013 07:11 PM
equinedanielle
Quote:
Originally Posted by joe buell View Post
Hey thanks for the feedback guys it did turn out to be the batt bad cell they threw in a new 72month mopar and no charge its under warranty but I just could not believe after 10-15 minutes of a jump it would not start even with full light output .but at least its fixed and BTW FYI mopar only pays the 1st $100 of a tow so Im glad I was only 8miles from dealer and that was $90.00 glad it was not electrical Gremlins thanks again OBTW SRQ jku and a few others are talking terra Cia wheeling Sun will meet at 12noon at BP on US41&69th in north Palmetto anyone wants to go get with one of us Joe.
Sweet, glad you got it fixed. Mine was making me crazy for about a week. I swore it was electrical too, until one day I finally was able to smell it. I'd recognize that smell anywhere! (Long story with an old truck I flipped, battery and headers had melted to each other, lol)
05-15-2013 03:28 PM
joe buell Hey thanks for the feedback guys it did turn out to be the batt bad cell they threw in a new 72month mopar and no charge its under warranty but I just could not believe after 10-15 minutes of a jump it would not start even with full light output .but at least its fixed and BTW FYI mopar only pays the 1st $100 of a tow so Im glad I was only 8miles from dealer and that was $90.00 glad it was not electrical Gremlins thanks again OBTW SRQ jku and a few others are talking terra Cia wheeling Sun will meet at 12noon at BP on US41&69th in north Palmetto anyone wants to go get with one of us Joe.
05-14-2013 05:43 PM
equinedanielle I'm by no means an expert, but mine did the exact same thing you described. Took me awhile to figure it out, but one of my battery terminals was touching the inside of my hood. Tightened the battery down and haven't had a problem since.
05-14-2013 10:09 AM
tabber02 sure the battery isn't the issue?
05-13-2013 06:21 PM
damndirtydog Man, they really had some bugs to work out of the 2012's.
Atleast its under warranty. Good luck.
05-11-2013 10:17 PM
joe buell
Help Dead 2012

Well took my mother out to eat for moms day on sat to beat the Sun rush anyway we started to leave turned the key on my 2012 2dr sport and the dash lights looked like the 4TH of July right down to the sizzle flicker/flash get bright go dim well my brother was there . we opened the hood and you could hear clicking from the fuse panel without the key in ignition. it turned out clicking is coming from the ignition relay took relay out and it continued disconnected bat for 10min to try to reset no use even with the key out and the lights turned off. the parking lights and headlights would flicker very dimly called roadside assist and they sent a tow well could not get it in neutral with key all the way on when the tow guy hooked jump box to it it was enough to get it in neutral but then key would not come out well got it to local dealer of course not open till Monday if anyone has any ideas I would love to hear them thanks Joe. until then

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 06:32 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC