Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support > WF Access app on iPhone acting odd today

Join Wrangler Forum Today


Thread: WF Access app on iPhone acting odd today Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
05-16-2013 08:56 AM
HelenaAG https://play.google.com/store/apps/d...activity&hl=en

https://itunes.apple.com/ca/app/auto...538450717?mt=8

MD
Community Support
05-15-2013 05:26 PM
Rrampley Ya I found the other one also. You might try it out a bit confusing at first but I think I like it. Autoguide is what it's called. Give it a try. I think they said if there is an issue they cleave more control and its free. Has hundreds of forums just in case you use more than one you can have em all in one place


Sent from AutoGuide.com Free App
05-15-2013 05:12 PM
Barmanvarn
Quote:
Originally Posted by Rrampley View Post
We don't have any of those. At least I don't and I am think he has the same one as me cause mine says the same thing. The other apps all cost money. I have the free one. Photo below
That's what I have
05-15-2013 05:01 PM
Rrampley Actually I found the autoguide one. Downloaded! Will use both and see how it works
05-15-2013 04:52 PM
Rrampley We don't have any of those. At least I don't and I am think he has the same one as me cause mine says the same thing. The other apps all cost money. I have the free one. Photo below



Attachment 249501
05-15-2013 02:39 PM
Barmanvarn
Quote:
Originally Posted by HelenaAG View Post
There are currently three different App to which you can access this site:

WranglerForum App (Forum Runner)
Tapatalk App
Autoguide App

As mentioned above, we only have access to correct any issues on the Autoguide App as we have no tech access on Tapatalk and WranglerForum App (Forum Runner)
Mine says "Jeep Wrangler Owner Community" in the App Store. Says wrangler forum.com on the main screen, and says WF Access on my iPhone "desktop". LOL
05-15-2013 02:22 PM
HelenaAG There are currently three different App to which you can access this site:

WranglerForum App (Forum Runner)
Tapatalk App
Autoguide App

As mentioned above, we only have access to correct any issues on the Autoguide App as we have no tech access on Tapatalk and WranglerForum App (Forum Runner)
05-15-2013 02:13 PM
Rrampley It's the iPhone app for me.


As for being locked out or the server issues it was the app, the Internet on my phone and the laptop. Many people I know have said they couldn't get on anywhere either.
05-15-2013 01:57 PM
HelenaAG Is it the Autoguide App for WF?

Unfortunately we can only troubleshoot our own app as we do not have access on the technical side of things if you are using the WF app or tapatalk

MD
Community Support
05-15-2013 12:37 PM
Rrampley I am having issues with it removing my ability to see my subscribed forums, I have to restart my phone about 5 times a day. Have removed and reinstalled the app about 6 times this week.

and I was also locked out last night. On every aspect... Online on the phone the app and the computer.
05-15-2013 08:46 AM
Barmanvarn Issue corrected. Removed and reinstalled app on phone.
05-15-2013 08:36 AM
Barmanvarn
WF Access app on iPhone acting odd today

So I guess WF was down last evening?

This morning, while browsing the site via the app on my iPhone, I realized I can no longer reply to threads or start new threads. I can view threads just fine.

I thought maybe my access was screwed up so I tried to log out and back in. When I hit "log out" I get a "permission denied" error.

Really odd behavior.

I also tried restarting the app. No joy.

Anyone else having this issue?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 04:24 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC