Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > new clutch...new noise

Join Wrangler Forum Today


Thread: new clutch...new noise Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
06-15-2009 10:25 PM
KBR97 yea when i push the clutch in it goes away. And from what I remember it didn't do it before I did the clutch. Im replacing the tranny in a few weeks due to the synchros crapping out on me.

I was hoping that maybe it was just like a "breaking in" noise, and it would go away.....guess not.
06-15-2009 10:21 PM
jdhallissey So it is whining when the truck is in motion then when you push in the clutch it completely goes away. It maybe the tranny too.
06-15-2009 10:18 PM
KBR97 the tranny is coming back out soon to be replaced. When I originally did the clutch it had a bad throw out bearing but it sounded horrible. Like almost a grinding whining noise. This is more of a humming with a hint of whine.I guess I'll put a new one in anyway.
06-15-2009 10:14 PM
jdhallissey Throw out bearing Is most likely the noise. Sucks because the only way to put a new one in there is pull the tranny back out. Yes brand new throw out bearings are bad some times.
06-15-2009 09:42 PM
KBR97
new clutch...new noise

Ever since putting in the clutch theres this weird humming/whining noise when the jeep is running. As soon as I push the clutch in and it gets to the spot where it catches the noise goes away.Then comes back when I let the pedal out.
Any ideas.. I know this is kind of a random question.
The jeep runs fine and it doesnt seem to affect the jeep at all. IDK, the noise just bugs me sometimes.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 06:17 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC