Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Jeep Discussions > Communications and Electronics > 2013 4 door sport sub issues

Join Wrangler Forum Today


Thread: 2013 4 door sport sub issues Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
07-03-2013 09:00 AM
woansleftpeg Unfortunately the problem lies with the puny factory amp. Short of upgrading the amplifier to an after market unit, you're stuck with what you've got I'm afraid. Have a quick look around the forum for threads on the premium audio package and you'll see it's a common complaint, and rightly so - it's offensive that Jeep charge money for such a pathetic "upgrade".
07-03-2013 08:54 AM
CoreyZ stock sub sucks... only thing you can do is what you dont want to do.
07-02-2013 05:07 PM
pilot2fly
2013 4 door sport sub issues

I just got a 2013 4 door sport with a stock sub and the sub is horrible. There is no bass what-so-ever and it sounds really flat, even with bass all the way at the 9 setting. I just traded my 2010 sport and the sub on that one was amazing and had lots of bass.

Is something wrong with the sub? I've felt it and it seems to be working, but it doesn't even sound like theres a sub. I was told its a low frequency sub, but even at lower frequencies it sucks.

What can I do to remedy the situation without having to change head units, speakers, or the sub out for new ones?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 11:35 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC