Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > Blower Won't work...

Join Wrangler Forum Today


Thread: Blower Won't work... Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
07-07-2013 02:45 PM
RUBI 4 MY MRS How many wires are in the connector to the fan speed switch & what colors are they?
07-07-2013 11:34 AM
WrestleBetter Yes, I'm positive that I'm looking at fuse 8. It's the fuse that's labeled 8... And there are no wires attached to it. which it looks like there have never been any wires attached to it, but I've gotten power to my blower motor before.. So, this is why I'm so lost... I've been trying to trace the power backwards so that I can figure out where the problem is, however these wires seem to be more of a labyrinth than I was hoping.
07-05-2013 12:37 AM
RUBI 4 MY MRS Are you sure you are looking at fuse 8 in the fuse block behind the glove box?

Check this link:


Blower motor fuse location
07-04-2013 04:13 PM
WrestleBetter So, I replaced the Blower Motor Resistor, which definitely needed replacement, but it still won't kick on. on the back of my fuse box, fuse number 8 doesn't even have wires attached to it, and there is no voltage at the back of the switch. nor is there voltage at the wire harness where the tan wire goes. therefore, my problem is past the and closer toward the batter... But I'm having trouble tracing the wire back any farther than that harness.
07-04-2013 11:56 AM
RUBI 4 MY MRS Make sure fuse 8 in the fuse block behind the glove box is good & has power to it when the key is on. If all is good there then the mode switch (slider) may be bad. See if the tan wire going from it to the resistor is getting power when the key is on & the mode slider is in any position except off. If not, the switch is bad.
07-04-2013 08:57 AM
blkrubi88 It's probably your blower motor resistor, which is located under the dash behind the glove box.
07-04-2013 08:50 AM
WrestleBetter
Blower Won't work...

So on my 97 TJ, recently I've been having a variety of different problems... But the one that I'm mainly worried about at the moment is the fact that when I try to use my AC the blower doesn't kick on. I can hear the AC kick on and off, but the blower doesn't push any air into the cab. So if I could get some suggestions from you guys, or a schematic for the blower motor that would be nice... Thanks in advance for the help!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 04:10 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC