Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Tech Forums > Communications and Electronics > Subwoofer cuts out

Join Wrangler Forum Today


Thread: Subwoofer cuts out Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
07-08-2013 09:28 PM
MtChef Thanks. I'll let you know when I get into it.
07-07-2013 10:23 PM
Neral22 There should be two main power cords to the amp. They will be the lower gauge ones(the thickest wires) one is most likely red, the other black. The red is to the + the black is the ground. The black one needs to be tightly fastened into the amp and going to a screw into your tub. Make sure the paint is removed from where the screw and washer touch the tub (bare metal). This is the ground. It has happened to me before with the intermittent on and off. Also ensure the red wire is screwed into the amp as well. Good luck
07-07-2013 10:17 PM
MtChef Is this a direct connection/plug in? My electronic skills are nil, but I'm a quick learner. Thank for the info.
07-07-2013 09:01 PM
unlimitedsoldier
Quote:
Originally Posted by MtChef View Post
First post!!
Awhile ago my sub in my 06 wrangler started cutting in and out. Now it's pretty much out. I pulled it out and it didn't look or sound blown. It worked for a while after i put it back in, then cut out again. When it works, it sounds good, but its not often. Someone suggested the ground, but I don't know where to look in that mass of wires. Any thoughts are appreciated!
yeah buy yourself a cheap amp that will fit under your seat, wire the amp to your radio and just re wire from the amp to the sub.!! easy process

heres a link for a cheap amp that is very small.
Power Acoustik RZ1-1500D (rz11500d) Monoblock RAZOR Class D Car Amp
07-07-2013 08:55 PM
MtChef
Subwoofer cuts out

First post!!
Awhile ago my sub in my 06 wrangler started cutting in and out. Now it's pretty much out. I pulled it out and it didn't look or sound blown. It worked for a while after i put it back in, then cut out again. When it works, it sounds good, but its not often. Someone suggested the ground, but I don't know where to look in that mass of wires. Any thoughts are appreciated!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 07:18 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC