Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum > Some troubles when wheeling

Join Wrangler Forum Today


Thread: Some troubles when wheeling Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
01-15-2010 03:55 AM
popa
Some troubles when wheeling

I have not wheeling a lot with this one (yet), but I noticed some weird things.
Sometimes (not often, though) after wheeling a little harder, the steering pump ceases working. I have replaced it with a new one (remanufactured, in fact, but it was Mopar, sealed) and id does the same thing. The fluid is the reccommended Mopar and the level is right.
Another thing that's doing, after running the engine at very high speeds (5000 rpm or so) - when in mud, for instance and need some power to spin the wheels in order to advance, is that after wheeling, if I stop the engine, it will not start again and, if it will start it will not accelerate, but stalls. If I let it cool for some minutes, it starts working normaly.
I mention that the engine does not overheat (the temeprature does not goes over 95 celsius), and the fuel regulator is new.
there are no error codes on the OBD scanner, no "check engine" light on, nothing. And it does it then and now.
Any ideea about what it could be?
Thanks.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 12:06 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC