Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > Loose Rocket Arm Nuts

Join Wrangler Forum Today


Thread: Loose Rocket Arm Nuts Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
08-04-2010 08:43 PM
Wildkarde Lol I saw the title and couldnt wait to see your jeep with Rockets on it...Kinda let down now.....Just poking alittle fun at ya, sounds like quality control had the day off when your ride rolled off the line.
08-04-2010 08:24 PM
03 RUBI Sound like somebody didn't finish the job. Maybe it was built on a Friday afternoon.
08-04-2010 02:05 PM
Seabee128
Loose Rocket Arm Nuts

I thought I would throw this out to see if anyone has ever heard this happening. On a recent trip from Dallas to San Diego. In Deming, NM I noticed a tapping noise from the upper front of the engine of my 2006 TJ 4.0 with 6 Speed with 12500 miles. My first thought was a loose rod. I reconnected to motorhome and did not drive until San Diego. Went to the local Jeep dealer. First estimate was $85 to pull the valve cover. Second estimate found nothing and must pull the head, $2000. Third call the same day was, did not pull head, but found ALL nuts on the Rocker Arms were loose. All were torque to factory specs and lock-tight applied. Runs quiet. Problem fixed. Cost $385.00. I check with several other Jeep Dealers and no one could explain how all bolts would be loose. Factory maybe. Anyone else ever experience this. The Jeep did well the rest of the trip without any further incidents. Didn't improve my gas mileage. Thanks. Jim

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 08:48 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC