Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Jeep Discussions > General Jeep Discussion > turn signal problem

Join Wrangler Forum Today


Thread: turn signal problem Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
08-31-2010 01:27 PM
Got_Mud? but we could all be wrong, too

Let us know
08-31-2010 07:07 AM
89jeepster Hey guys thanks for the answers think I got my question answered. I'll check it this afternoon. It sounds right because both of them are doing it, but the hazard lights still flash. Love this sight, I was about to start tearing my steering wheel apart. Thanks again
08-30-2010 09:18 AM
Got_Mud? Sounds like the flasher relay got wet - if they light but don't blink... under the dash on the left side kickplate is where mine is... Cheap and easy way to test - activate your hazards - they work off a different flasher. That'll test the bulbs. If they work, then swap the two flasher relays. If the turn signals now work, buy a new flasher... under $10 anywhere.. (ok, any place that sells auto parts - LOL)

Good luck!
08-30-2010 08:08 AM
Fweaky Check the bulbs ... will either side flash?
08-30-2010 08:07 AM
drivebytruckerz Change out the fuse. Good place to start.
08-30-2010 08:04 AM
89jeepster ?
08-29-2010 12:48 PM
89jeepster
turn signal problem

89 yj Laredo. Got rained in the other day, now my turn signals no longer flash. They activate but the light does not flash back off. Anybody have this problem or any suggestions.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 11:01 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC