Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Jeep Discussions > Communications and Electronics > Help me please with double din.

Join Wrangler Forum Today


Thread: Help me please with double din. Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
01-22-2014 11:07 PM
speedyo40 Nevermind i figured it out. The Pac harness has 2 solid greens one for rear speaker and one for reverse wire. Did not notice this. switched wires and it is working beautifully. Thanks for the link.
01-22-2014 10:39 PM
speedyo40 I grounded the parking brake green wire to the black ground would that have anything to do with it?
01-22-2014 10:21 PM
speedyo40 Ok i pulled it apart everything is connected right and no shorts or stray wires. I just dont know guess ill try to send it back
01-22-2014 10:13 PM
Peepers different radio, but same issue:
Pioneer FH-X700BT "AMP ERROR" Amp shuts off? - Car Audio | DiyMobileAudio.com | Car Stereo Forum
01-22-2014 09:59 PM
speedyo40
Help me please with double din.

So i bought the pioneer 5600bhs and the pac rp4-ch11. I got everything installed and the steering wheel control worked. I listened to radio for about 5 minutes then started car and backed out of garage to park it on the street. The radio cut out and said Internal Amp Error. What the hell is going on!! I let it sit then turned on again on IGN and runs.. once i start the jeep and start going the error comes back. I do not have the upgraded speaker system so i have all 4 speaker wires wired up individually. Thanks alot.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 06:37 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC