Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum > swaying problems!! help!

Join Wrangler Forum Today


Thread: swaying problems!! help! Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
01-23-2011 11:31 AM
sevenservices
Quote:
Originally Posted by cnc View Post
Have you checked your tire pressure?
yeah, always good to check first.
01-23-2011 08:10 AM
cnc Have you checked your tire pressure?
01-22-2011 07:20 PM
Garyk You might also check the rearend, make sure its not moving on the springs.
01-22-2011 04:58 PM
sevenservices check your drag bar and the ends. It sounds like one tire is drifting and wanting to go its own way. (Tie rod...) Its the smaller one on top, with one end on the pitman arm which comes down from your power steering pump. Chances are, one of the ends is getting loose at the knuckle.

Here is a pic of mine that I replaced w/my lift kit install. This also controls the position of your steering wheel and allignment.



01-22-2011 04:23 PM
jeepmom4
swaying problems!! help!

Hey guys you helped me out last time hoping you can this time!! At first I noticed when i was going like 50 would feel like i was slippin on ice, was totally dry road, but was always to the right side. Now as of yesterday it started at like 30mph!! Thanks for any info ya guys/gals have!! oh yea its a 1994 yj!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 06:33 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC