Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > front end problem

Join Wrangler Forum Today


Thread: front end problem Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
07-10-2007 12:10 AM
dwdrums801 yeah i will take more pics during lunch at work tomarrow
07-09-2007 07:46 PM
bluvikng Can you take a picture of it, a little further back? Need to see more or the area involved.
07-09-2007 07:42 PM
dwdrums801 but then wouldent the tire rub on the end of the discos?
07-09-2007 12:44 PM
foxinthemudd X2
07-09-2007 12:40 PM
AzTJ I think the discos are saposed to be on the outside of the sway bar for that reason... but I could be wrong.
07-09-2007 12:33 PM
dwdrums801
front end problem

ok well i was making a turn outa 711 and i heard this rubbing sound n it shook my steering wheel alot so i got home and checked it out and this is what i found



where the aarows are are rubbing together and also the disconnect on the driver somehow got ripped off and was just hangin around freely? i dont get how that could happen cause even if I took the pin out (which was broken off) the disconnect is still pretty hard to get off the little peg thing

if anyone has any explanation please help... thanks, Bill

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 09:56 AM.



Jeep, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC