Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > CJ Jeep Forum > CJ Tech Forum > Acceleration Problem

Join Wrangler Forum Today


Thread: Acceleration Problem Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
02-03-2011 02:46 PM
77cj7
Acceleration Problem

I just switched out one a inline 256 4.2 for the same used motor. I have a brand new weber carb. Its a 77 cj 7 quadratrac as my name implies. When I hit the gas at all it almost seems to flood for a minute and not accelerate at all. It will move, shift and drive, but no chance of spinning wheels even on ice.
Anybody have any thoughts or ideas? This is my first jeep and I am just learning so any help would be good.
Thanks.
77cj7

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 07:38 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC