Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > I've had it!!

Join Wrangler Forum Today


Thread: I've had it!! Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
07-25-2007 07:31 PM
JCS05Rubi I just replaced the rear main in mine. At 26,000 it was leaking like a sive. Got replaced at 19,000 when the trans was done too.

I am pretty anal about cleaning my Jeep after its been wheeled (ask penguin_in_a_cj) how long we are under my jeep spraying it down with a pressure washer the night we get home and the next day.... but dirt/sand/mud in or around the rear main will chew up the seal very fast. If your playing in sand or mud, you deffinatly want to spray out the bell housing. You can take a pressure washer and just spray inside the two vent holes (thats what I did, and 0 mud/debris inside my bell housing) or you can just remove the 4 screws or whatever it is, and spray it real good that way. You wont be able to actually get to the rear main, but getting the area clean will help more than anything.
07-25-2007 06:53 PM
Walkeraviator See thats wierd. Mine has 80,000 miles and has spent 2 years sittin still. And it doesnt leak or burn a drop of oil. I think its bad lucj or someting for yours.
07-25-2007 06:48 PM
activelydying Man, you're having a rough start.
07-25-2007 05:41 PM
AzTJ Something internal has to becausing it to wear out that fast.

The 4.0L is really only known as a long lasting powerful motor as far as I'm concerned... only leaks(one actually) is on my XJ is the valve cover @ 220K.
07-25-2007 05:38 PM
orange05tj
I've had it!!

Bought the Jeep with 17,000 miles and had the rear seal replaced at 21,000 miles. 3 months later and at 25,500 miles, the seal is leaking again. I know the 6 is known for leaks but come on, two times? This really sucks!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 05:56 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC