Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support > Ads

Join Wrangler Forum Today


Thread: Ads Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
07-17-2011 09:57 AM
PecosRiver Still seeing the ads and the proper box is checked in my options.
07-13-2011 07:44 PM
HelenaAG Hey guys, can you let me know if this has been resolved? Everything looks good from my end now.

Edit: To clarify, I am referring to supporting members inability to turn off ads. The issue with the menu being behind the ad is a bug with the safari browser and not something we can fix as far as I know.

- Brent
07-13-2011 07:32 PM
4Jeepn I have been informed that we have a tech looking into the matter. I don't have a eta on a fix but its something in process. That's all I have for ya's I wish it was more. I will let you know when I hear something more concrete back.
07-12-2011 12:14 AM
MikeMTJ
Quote:
Originally Posted by PecosRiver View Post
Did I mention I use Safari on my Mac?
I've mentioned the problem before, and I never got a response. I assume it's a,"hey 90% of our users have pcs." type of deal. I was actually kind of disappointed that no one responded to me. It made a lot of parts of the site unusable. I understand that a lot of users use PCs, but whatever.
07-11-2011 10:24 PM
PecosRiver Did I mention I use Safari on my Mac?
07-11-2011 09:46 PM
MikeMTJ
Quote:
Originally Posted by PecosRiver View Post
Screen shot.



OK, that may be so, but is this normal?

edited to ad;

I've seen some ads that say "remove these ads, click here" or some such stuff.
This happens to me all the time if I'm on my Macintosh using Safari. I've stopped using Safari, and things work great in Firefox.
07-11-2011 02:07 PM
PecosRiver
Quote:
Originally Posted by Geoff@Bestop View Post
What the heck is wrong with ads?

I spent almost ten minutes making this one:
Some of them I click on. I've been to your site via ads here more than a few times. I just prefer not to see ads all the time.
07-11-2011 02:05 PM
PecosRiver Several, but not all.
07-11-2011 01:42 PM
4Jeepn I will look into the over lap.. it should not do that. Does it do it with all of them or just allstate?
07-11-2011 11:10 AM
Geoff@Bestop What the heck is wrong with ads?

I spent almost ten minutes making this one:
07-11-2011 10:32 AM
PecosRiver Screen shot.



OK, that may be so, but is this normal?

edited to ad;

I've seen some ads that say "remove these ads, click here" or some such stuff.
07-11-2011 10:19 AM
Ageless Stranger Everyone, as far as I know, sees the one banner ad at the top and the one on the right side. The ones that you can turn off are displayed in the actual thread, usually in every post.
07-11-2011 10:14 AM
PecosRiver OK, I am seeing the ads at the top of the page still and I paid a few months back. I went into my profile to check the box saying I didn't want them anymore and I still see them.

Normally I don't mind seeing them and sometimes I even click on them, if they are pertinent to my interests, but some ads are so persistent that they cover the search box when I want to search for a topic. It happened with I was searching for this topic. Makes running a search a P.I.T.A.
03-25-2011 05:57 PM
SWR Yup it's fixed. THANKS!
03-25-2011 03:51 PM
Barrie
Quote:
Originally Posted by jgano23 View Post
i went into the "super duper secret profile" and changed the setting. let me know if that fixed it.



Now I feel bad, Thanks jess.
03-25-2011 03:48 PM
jgano23 i went into the "super duper secret profile" and changed the setting. let me know if that fixed it.
03-25-2011 03:42 PM
Barrie Are seeing ads between post or just the ads at the top of the page and on the right side?
03-25-2011 03:29 PM
SWR
Ads

Hey, I am still seeing ads and the message "upgrade to remove these ads".
Paid for the yearly membership in Feb.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 08:41 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC