Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum > Newbie Question

Join Wrangler Forum Today


Thread: Newbie Question Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
04-18-2006 07:13 PM
1BLKJP Hmmmm, seems like it could be a synchro problem in the transmission. You should take it back to the GMC dealership where it's warrantied next time it happens as that should definitely be covered under any kind of drivetrain extended warranty. The lock might also be covered, I know most aftermarket warranties don't cover such items as trim pieces and things of that nature, but the lock is physically not functioning correctly so it might be covered also depending on the nature of the warranty you purchased.
04-18-2006 02:21 PM
all_on
Newbie Question

Hello all, i am new to this site because i just acquired a 99 Jeep Wrangler Sahara. I have a couple of questions. Just last week, i was driving on the highway and when i got into the city and came to a street light i would put the jeep in neutral. I then had problems putting it in 1st or 2nd gear. I had to put it in 5th then move it to first. This happened the entire day. When i got home i let the vehichle rest for a week and i tried to drive it the next day and i couldnt get it into any gear except for reverse. So yesterday i took it to the dealership and it never happened again. It was running just fine. Since the dealership didnt have transportation to take me home i said i will bring the jeep back. No problems on the way home except for my a/c stopped blowing cold air. Any ideas on what could be wrong. One last question, the passenger side key door lock seems to be missing a clip so the entire key hole comes out. Dealer wants to charge 90 bucks to fix. i told him to go f himself. Any helpful suggestions would be great. THanks, I bought the car from a GMC dealership and bought the extended warranty through them so if i get it fixed at the GMC shop it doesnt cost me anything as long as its covered under my warranty. If i take it to the jeep dealership i have to pay my deductible of 200.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 08:51 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC