Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support > signature from app disappeared

Join Wrangler Forum Today


Thread: signature from app disappeared Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
05-07-2011 12:59 PM
4Jeepn I heard it was really only average and not incredible so it had to go away.
05-07-2011 06:04 AM
scotiez once you open the app hit your menu button, go to settings, scroll down till you see signature settings. There should be a green check in the box for send signature, below that should be signature, tap that to put in what you want your signature to say. On mine all my settings are right but it does not appear on this forum like it should. My jeep forum uses the same type of software for there app and it works perfectly there.
05-07-2011 12:52 AM
shewoolf Mine did the same thing. I figured it was taking out in an upgrade or something. I can't even find the control for the sig in my app settings
05-07-2011 12:10 AM
scotiez Forgot to mention that it works perfectly when I'm posting on the jeep forum and that's the same software.
05-07-2011 12:07 AM
scotiez
signature from app disappeared

Can anyone tell me why my signature disappeared when I post from my phone? I am supposed to have a signature line that says sent from my HTC INCREDIBLE using WF Access. I checked settings and the box is still checked and everything looks correct.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 10:27 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC