Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum > Help!!! No Spark???

Join Wrangler Forum Today


Thread: Help!!! No Spark??? Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
05-22-2011 10:12 PM
jeepskala check the fusses. i had the same problem. turns out either my crank positioning sensor (on the drivers top side of the bell housing) wasnt plugged in all the way or wasnt in all the way, or just happened to go bad as i did the clutch. i had one laying around and plugged it in and it started right up

go to advance auto parts or autozone and rent injector diod testers. and plug it into the plugs for the injectors and see if you are getting a injector pulse. (i wasnt getting a injector pulse or spark. ) which led me to the crank sensor.
05-22-2011 06:25 PM
Fatherof2 had the same problem a couple weeks ago...fuse 6 was blown because my o2 sensor on the downpipe was shorted to the exhaust manifold....maybe worth a look
05-22-2011 06:00 PM
Shelby427 Did you check every fuse? Both boxes? Fusible link on the alternator?

Do you have power to the coil?
05-22-2011 05:48 PM
eugenesonrisa Weird... My 2002 has a distributor-less ignition.
05-22-2011 03:46 PM
brent92
Help!!! No Spark???

I have a 2002 jeep wrangler tj. I need help; it will not spark. I have replaced; plugs, wires, cap, rotor, modular (thing underneath cap), and coil; and it still will not create a spark. Just previosuly I had replaced the clutch in it and all that works well. However, i forgot to disconect the battery and a friend sparked the start while tightening bolts on the main. I have looked every where and everything is plugged in and and in tact. I am all out of ideas why it will not spark, motor just turns over and my coder reader comes up with no codes. Any one have any ideas?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 08:02 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC