Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum > Strange

Join Wrangler Forum Today


Thread: Strange Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
05-27-2011 11:08 AM
Tuggin
Done

As it turns out there is a fuse for each side if the vehicle for the lights.
We're good!!

Tom
05-27-2011 07:31 AM
Tuggin
Connector

The connector at the tail light is clean, the wires as you probably know go up through the body. I was underneath and there are not any wires I could see. At first I thought I had a bad ground because there was a little bleed though the B/U lights. I'm usually able to trace elect. problems but this one has got me scratching my head especially since my L/P light right under the T/L is working, of course being on crutches with a broken ankle dosen't help. I'm thinking there is a relay somewhere but how could all the lights work on the right side of the jeep?? any other thoughts on this??

Tom
05-27-2011 05:47 AM
4Jeepn Any other connector you didn't check yet? Are the contacts clean?
05-27-2011 05:42 AM
Tuggin
Strange

I discovered yesterday that my L.H. parking light , sidemarker light and tail light do not work on my 08 JKU. I changed bulbs and still nothing. Oddly enough though is that my license plate light works. When I was trouble shooting after about 15-20 min. all the lights would go out but after turning the H.L. switch off then back on for the parking the lights came back on except for the aforementioned. I did check the ground and it is good. Does ANYONE have a clue ?????????
I really don't want to take it to the stealer and have them play with it for a couple of days.



Tom

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 04:19 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC