Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum > warning message on my jeep unlimited 08

Join Wrangler Forum Today


Thread: warning message on my jeep unlimited 08 Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
06-26-2011 01:45 PM
JK23 I had the same thing yesterday, one of my tires was low. The Low Tire message only showed on start up for me though... the "symbol" stayed lit
06-26-2011 01:43 PM
gasaseen Thank you very much. Problem solved.
06-25-2011 12:12 PM
InfernoGirl yep, you have a low tire.....
06-25-2011 12:01 PM
Jeffd34 I just checked my manual. It is for low tire pressure. In your manual check the section for odometer messages or warnings, thats where I found it.
06-25-2011 11:35 AM
gasaseen The tire pressure light was on before because of one sensor. But this one newly apears
06-25-2011 11:24 AM
Jeffd34 I think it says "lotire" and the tire pressure light is also on.
06-25-2011 11:21 AM
gasaseen I have new warning message appeared after changing the ignition cables and its not mentioned in the user's manual. Even though not readable. After a while it goes out, but each time i start the car it keeps showing.

Please see the attachment to see the warning message which am talking about

Please help me knowing the problem and how to solve it.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 04:00 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC