Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support > Iphone app problem

Join Wrangler Forum Today


Thread: Iphone app problem Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
07-07-2011 10:35 PM
jeep2007 I would try 2 things. 1st hard boot your iPhone . Press the top button and round button both simultaneously until it shuts off . Then after that , if still having trouble uploading , uninstall app and reinstall it.. Lemme know if that helps :-)
07-07-2011 10:08 PM
moscoeb Yes, iphone3g
07-07-2011 09:33 PM
jeep2007
Quote:
Originally Posted by moscoeb
When I try to upload a photo from my phone it begins, then after a few seconds states
Connection error. Operation can't be completed cannot allocate memory

Any ideas?
It's an iPhone ? Or ?
07-07-2011 07:33 PM
moscoeb When I try to upload a photo from my phone it begins, then after a few seconds states
Connection error. Operation can't be completed cannot allocate memory

Any ideas?
06-09-2011 08:00 PM
JSY Mine has been doing that for weeks now... I just haven't bothered fixing it... haha
06-09-2011 12:33 PM
InfernoGirl Yep, hubby had to reinstall his as well....
06-09-2011 11:33 AM
jeep2007 I did the re-install and all is good now . Thnx
06-09-2011 11:30 AM
4Jeepn re install might help.. I am sure some one will chime in with better info.
06-09-2011 11:12 AM
jeep2007
Iphone app problem

When using the wrangler forum app on my iphone4 , I am unable to view any photos . It always shows a black screen and says - this photo set contains no photos - Using my pc or iPad the photos work fine . Has anyone had this issue ?? I was thinking about uninstalling the app and the re downloading it . Any ideas?? Thnx

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 09:46 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC