Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum > 05 LJ Rubi ~ Lockers won't engage?? Help!

Join Wrangler Forum Today


Thread: 05 LJ Rubi ~ Lockers won't engage?? Help! Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
07-16-2011 02:52 PM
jkp Check to see that the fill plug hasn't been overtightened. If it is, it will interfere with the locker.
07-15-2011 11:09 AM
snwchris Sometimes the rear locker disengages a little slower and helps if you roll front or back a little. Make sure your still in 4LO as well.

Sounds like possible bad switch or relay, if they still wont dis-engage
07-15-2011 10:07 AM
jgorm sometimes you need to roll for a bit to get them to engage / disengage.
07-15-2011 08:43 AM
4theHIGH Yes, I take it back. They do engage when in 4LOW but will not disengage and there nothing showing on the dash. Bad switch?
07-02-2011 06:34 PM
6InARowMakesItGo can you hear the compressor?
07-02-2011 06:16 PM
4theHIGH
05 LJ Rubi ~ Lockers won't engage?? Help!

Hey guys (and gals). Took my jeep out the other day on some powerlines and discovered that my lockers aren't engaging. For some reason or another, when in 4LOW and I press the switch the light does not come on in the dash and I'm99.8% positive they're not engaging..I'd think I could feel the difference. Did have the dash opened up not too long ago wiring in switches for lights, maybe I disconnected something?

Has this happened to anyone? Any advice? Going out to fool with it in the street now. Wish me luck!

Plannin on going up to Beasley Knob for the day tomorrow. (Wanna join?)

Would be nice to have the lockers!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 12:43 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC