Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum > 2006 Jeep TJ problems starting

Join Wrangler Forum Today


Thread: 2006 Jeep TJ problems starting Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
07-20-2011 07:19 AM
Wench Anything is possible...but I'm leaning towards whatever that dealer did...is take it back to them and tell em what's what....you may have a leak in a vacuum hose or may just Ned a new canister..
07-19-2011 11:31 PM
slyfox250 I think they did an aggressive cleaning it supposedly cleaned the injectors also. also I forgot to mention I am getting a check engine light for (Small Evap Leak) could that be what is causing it?
07-19-2011 11:18 PM
Wench sounds like your fuel line may be clogged or a bad injector...I wanna know the method of how this local dealer cleaned out your fuel system....a can or two of seafoam is best...it cleans slowly and doesnt let big pieces of gunk and buildup to enter the pipes..... an aggressive cleansing can do more harm than good...imho
07-19-2011 11:02 PM
slyfox250
2006 Jeep TJ problems starting

My Jeep has been having problems starting most of the time it has to crank a lot to start other times it starts right away and dies and other times it just starts and keeps running. I don't know if it matters but this started to happen shortly after I had the Fuel systems cleaned by my local Jeep Dealer Anyone know what this might be? ( I am thinking it is either the fuel pump or the fuel filter)

BTW my jeep has 40000 miles on it and gets an oil change every 3500 miles I don't know if that matters either.

Thank you in advance for your help


Update....
Also I forgot to mention I am getting a check engine light for (Small Evap Leak) could that be what is causing it?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 09:20 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC