Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Jeep Discussions > General Jeep Discussion > Slight Hesitation on Acceleration, request for comments

Join Wrangler Forum Today


Thread: Slight Hesitation on Acceleration, request for comments Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
07-25-2011 03:56 PM
eisley79 if there is a better section to post this in to get replies/comments instead of just views, feel free to direct me to it. (clearly 1 post shows I am new here).
Thanks
07-23-2011 01:44 PM
eisley79
Slight Hesitation on Acceleration, request for comments

So, I think its just time for new spark plugs, but wanted to check other people's opinions. I have read some similar threads on the forum, but most people seem to have more severe symptoms than I have experienced:


=============================
2006 TJ Rubicon
==============================

has around 90,000kms(56,250 miles) on it, purchased new in 2006 with 0 on it.

I have noticed in the last few months that the acceleration seems to hesitate sometimes, in the lower RPM range. Also, in general it doesn't feel like its as responsive as it used to be.

It never happens at constant speed, only acceleration, and only lower rpms. There are no sounds or any other symptoms (though it does seem to have slightly worse mileage).

any comments are appreciated.
cheers

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 09:22 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC