Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF New Member Check In > New owner

Join Wrangler Forum Today


Thread: New owner Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
09-26-2007 09:53 PM
debruins Welcome to WF

dont forget the jeep wave!
09-26-2007 09:34 PM
orange05tj
Quote:
Originally Posted by Licht View Post
Hi everyone, I'm the new proud owner of a '05 Wrangler. I love it so far. I WAS driving a '99 BMW so this is quite the change (for the better) I love it, BUT... just the other day my girl was with me and did'nt want the wind to mess up her hair. I switched on the A/C and found that it would only blow out the defrost vent no matter what the setting. The air was cold but it would not direct the air out the main vents. Also the Curise Control stoped working. Any help from you pro's would be awsome.


I guess you'll be riding solo in the summer
Welcome to the forum. Dont forget the wave.
09-26-2007 09:10 PM
Texapple welcome to WF
Can't help ya with the AC problem.....but tell your lady how great she looks when her hair is tossled (and keep ponytail holder, hat or scarf handy)

congrats on the new Jeep & don't forget to wave

09-26-2007 06:28 PM
Walkeraviator http://www.wranglerforum.com/tj-chat...sue-11794.html
09-26-2007 05:08 PM
Odhinn Welcome to the forum.

Could be a broken vacuum line or a non functional check valve. Check all the lines under the hood and under the dash (by the control head and vents doors) for damage. Make sure you check the line that runs under the battery. Thats where ours had deteriorated and was leaking.
09-26-2007 04:42 PM
OdhinnsChick Yup, we had the same prob for a while. I do believe Odhinn said it was a vacuum issue. I'm not sure how he fixed it but he'll see this thread soon enough. lol

Welcome btw!
09-26-2007 04:36 PM
Walkeraviator Sounds like a Vaccum leak somewhere. I believe both systems are controlled by vaccum if I am not mistaken. And do what I did. I keep pony tail holders in the jeep just for my wife...
09-26-2007 11:41 AM
Licht
New owner

Hi everyone, I'm the new proud owner of a '05 Wrangler. I love it so far. I WAS driving a '99 BMW so this is quite the change (for the better) I love it, BUT... just the other day my girl was with me and did'nt want the wind to mess up her hair. I switched on the A/C and found that it would only blow out the defrost vent no matter what the setting. The air was cold but it would not direct the air out the main vents. Also the Curise Control stoped working. Any help from you pro's would be awsome.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 04:53 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC