Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum > 95 yj please help

Join Wrangler Forum Today


Thread: 95 yj please help Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
09-06-2011 09:56 PM
billy_YJ "a LOTTLE bit" lol
09-06-2011 08:33 PM
Humpty Dumpty 95 Well I found the problem..... I wired the starter incorrectly In the excitement of turning it over my wife started in with whats that smell crap. Soooo it was a LOTTLE bit of gas coming from the fuel hose attached to the fuel pump .......you guessed it under the freshly installed body. Crap Any ways anyone recognize the above mentioned plugs?
09-05-2011 10:28 PM
yjdad FYI, I had the transmission out of my '93 and forgot to put the crank sensor back into the bellhousing and it wouldn't start after that. I would check around for loose or unplugged connectors.
09-05-2011 06:56 PM
Humpty Dumpty 95 Submitting again. Thanks for any help you can provide.
09-05-2011 12:27 PM
jk'n Your pics didn't come through.
09-05-2011 11:46 AM
Humpty Dumpty 95
95 yj please help

I have a 95 YJ that I cannot start. For the past 2 years I have torn it down by every nut and bolt, cleaned, repaired and rebuilt it to give it to my daughter. I have almost finished and I cannot get it started. With the key in the OFF position I have a check engine light and the upshift arrow? When I turn it on I get a brake light and seat belt caution but nothing when I turn the key? I have a few underdash connectors I cannot figure out so if you know what they belong to or have an idea PLEASE help me. Her are some pixs.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 12:11 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC