Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum > Fuse keeps blowing

Join Wrangler Forum Today


Thread: Fuse keeps blowing Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
10-11-2011 12:23 AM
Wetjet43 Also, this is the first time this has ever happened. Actually, I noticed I left my lights on a few days ago, but when I opened my door, the ding didn't go off to let me know I left my lights on. That's probably why I left them on in the first place. Also, it was raining. Now that I think about it, I noticed there was some water on the floor on my drivers side. I really hope this doesn't turn into some wild goose chase looking for a short somewhere where it didn't exist a week ago.
10-11-2011 12:21 AM
Wetjet43
Quote:
Originally Posted by OcalaJeeper View Post
for my own education what is an IOD?
No clue what it's for. I do know it's a fuse. That's it though. Upon examination, it looks fine, and when I test it with a multimeter, it's fine too.
10-11-2011 12:17 AM
OcalaJeeper for my own education what is an IOD?
10-11-2011 12:16 AM
Wetjet43
Fuse keeps blowing

My console lights are out, my dome light is out, she doesn't buzz when I leave the lights and open the door, no compass or thermometer on the rear view. The radio does work. I found a fuse in the engine compartment that was out. It's a 10 amp fuse labeled "ACCESS.2". It's in slot # 26. Every time I put a new one in, it instantly blows. I tried to disconnect the battery, replace the fuse, but the second I touch the battery cable back to the battery terminal, "POP".

I read a few places that the IOD may be out, but it looks fine. Besides, even if it was out, would it cause this problem?

Any ideas?



<br>


Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 12:49 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC