Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum > Headlights not working

Join Wrangler Forum Today


Thread: Headlights not working Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
10-20-2011 10:18 AM
timmy466 First time poster, Sorry to jack your thread, but i am having a very simular problom on my 2000 wrangler all the dash lights work tail lights work markers work but no headlights of any kind highs lows nuthin. any ideas i dont think its the headlight switch because everything else works mabe multifunction switch? i heard something about a delay box? thanks in advance
07-24-2011 07:21 AM
z00s Whoops, I thought I clicked on the YJ forums. My apologies!
07-23-2011 06:22 PM
HillbillyJeeper I'd run new wiring and see if that works. Dont rewire anything just jump them 1 at a time and see if it works. If something fixes it then great, if not its a switch or relay. Most likely your dimmer switch.
07-23-2011 06:00 PM
daggo66 You might want to try the Yj forum. Those guys might have an answer for you.
07-23-2011 04:56 PM
z00s
Headlights not working

So when I first got my YJ ('93) the high beams would periodically just shut off. Once I switched them to low beams they'd come back again. Just the other day my headlights aren't working at all.

Just a couple of days ago my headlights stopped working altogether. The fuse is good. I checked the headlight/parking light switch (even opened it up) and it appears to be working correctly. In between the the switch and the battery is a rat's nest of wires so I'm having difficulty tracing it after that.

Does anyone have any suggestions regarding what else to look at before I try to tackle the rat's nest? Thanks in advance.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 08:17 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC