Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF New Member Check In > New to Jeep owner

Join Wrangler Forum Today


Thread: New to Jeep owner Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
10-29-2011 05:41 AM
Ageless Stranger Welcome to the forum.
10-29-2011 04:06 AM
MrSig Welcome and enjoy the forum!
10-28-2011 09:56 PM
blkrubi88 Welcome!
10-28-2011 06:00 PM
JDsDream Welcome to the Forum
10-27-2011 01:33 PM
diamondfireu Thanks I'll try that
10-27-2011 12:33 PM
RatherBNarizona welcome! Yep, hit the JK section for tech help
10-27-2011 11:07 AM
SullyRock71 Welcome to the WF and good luck!
10-27-2011 08:21 AM
Barrie Welcome Post up your question in the JK tech section, it will get more views there.
10-27-2011 08:20 AM
diamondfireu
New to Jeep owner

Hey everyone I am a first time Jeep owner. We just purchased a 2010 Jeep Wrangler Unlimited Rubicon 4x4 6-speed manual about two weeks ago. Unfortunately I have been have problems with all the dash lights coming on and going off, then my engine would shut off and turn back on while I was driving! I took it in and they said it was the brake pedal switch. They changed it out and now the engine light and seatbelt light having been coming on and shutting off while I am driving. I saw a video on youtube of someone having a similar problem, so I thought I would ask around if anyone had the same problem and if you were able to fix it please let me know. And hi again everyone lol

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 10:30 PM.



Jeep, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC