Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Community Announcements > UPDATE: Moved servers...

Join Wrangler Forum Today


Thread: UPDATE: Moved servers... Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
12-27-2007 07:12 PM
Andy R I will be adding that functionality back at the next upgrade. I will go over things and prop up settings to you all to see how you want to configure things. It will be a good process to get everything dialed in.
12-27-2007 06:33 PM
4point
Quote:
Originally Posted by Andy R View Post
I am not sure what that is. Can you describe what this was?

(one feature I like to add is the ability to post a YouTube link in the thread and then have the forum software recognize that and convert it to embed the movie right here in the thread. If that's what you are talking about, then yet, I'd like to get that feature put in place.)
Yeah, that. We had it before but it apparently caused a problem.
12-27-2007 06:30 PM
Andy R
Quote:
Originally Posted by 4point View Post
Just a question, but will you be adding the youtube linking again?
I am not sure what that is. Can you describe what this was?

(one feature I like to add is the ability to post a YouTube link in the thread and then have the forum software recognize that and convert it to embed the movie right here in the thread. If that's what you are talking about, then yet, I'd like to get that feature put in place.)
12-27-2007 06:11 PM
4point Just a question, but will you be adding the youtube linking again?
12-27-2007 06:03 PM
Andy R the way. The site was on a shared server and provided limited access. I tried a few times using various methods. After none of the options worked we had to revert back to a strait FTP transfer. There were various stumbling blocks along finding out the other options did not work. The good news is we are now on a server that should be plenty of horsepower and no changes needed for the foreseeable future. Once our page views grows enough, I will switch the site over to the scalable setup where we will have multiple web servers, dedicated & slave MySQL, and file server. My guess is it will be around this time next year.

The only other changes I see coming up soon will be a vBulletin software upgrade to the new version 3.7 that has social networking features like interactive profiles, bookmark/tagging system and some other features. I'll need y'alls input when setting up the new features. Hopefully we will be one of the first established Jeep sites running with these features. I will also look at the Garage feature which allows you to build profiles of your Crawlers and link to other members who have similar setups.

Thanks for understanding about yesterday. It was one of those things, instead of aborting and putting it off, I really wanted to get off that server and onto our machines. Now we are and should be set.

Andy
12-27-2007 06:02 PM
Dare2BSquare Thanks for your work. I was in the woods hunting all day and I only caught the tail-end of the outage.

All's good.
12-27-2007 05:39 PM
skeeter I'm pretty sure they did try to do this at night.
I'm a night owl and it was down for me Christmas night.
I can understand having issues in a forum move, there's quite a bit to it especially if they had to switch to a different OS on the new server.
12-27-2007 04:26 PM
4point
Quote:
Originally Posted by chezuki View Post
strike one...
You know being in construction (electrical) I've worked in many different types of computer atmosphere's. If there was ever even a remote chance that my work might take down a server we had to work at night period. The owner woud make no exception. LOL I guess you are not that guy.
Just as a note, it didn't bother me at all that the site was down. It forced me to work outside in the snow that the weather man did not forcast.
12-27-2007 04:03 PM
chezuki
Quote:
Originally Posted by Andy R View Post
I just wanted to give you all a heads up that I will be moving WF to a new server over the weekend. I will try to do it late one night so there is limited downtime.
strike one...
12-27-2007 02:06 PM
02Prove Blasted red X!!! I guess hot linking to the oracle's stash of tiny's bikini pics is not allowed.

I fixed my sig BTW... thanks for the tip Unlimited.
12-27-2007 01:29 PM
debruins it looks like 02prove's avatar is all messed up
haha
12-27-2007 12:53 PM
Scout
Quote:
Originally Posted by lost View Post
yeah, and it didnt let me exactly copy those portions to mine
Ha! Oh and your blue is too dark!
12-27-2007 12:53 PM
Unlimited Window's and Unix have slightly different ASCII character formats. I'm guessing that perhaps we changed operating systems in the move (?). All you have to do is go back into your profile and retype the special characters and then save it.
12-27-2007 12:42 PM
02Prove Mine's forked up too...
12-27-2007 12:40 PM
lost
Quote:
Originally Posted by Scout View Post
I just noticed that too. Apparently portions of my sig are trade marked (TM).
yeah, and it didnt let me exactly copy those portions to mine
12-27-2007 12:37 PM
Scout I just noticed that too. Apparently portions of my sig are trade marked (TM).
12-27-2007 12:32 PM
lost I noticed that some "characters" have changed to this--> • <-- in peoples signatures (like nicolas erics and scouts)



http://www.wranglerforum.com/general...tml#post175710
http://www.wranglerforum.com/tj-jeep...tml#post175804
12-27-2007 09:53 AM
02Prove Good LORD man!!!... do you not know my sanity at work solely depends on my access to WF!!!

...be a nice admin and do that junk in the wee hours so I don't have to sit here in a cold sweat while rocking and holding myslef.
12-27-2007 09:15 AM
Andy R
UPDATE: Moved servers...

Sorry for the longer then anticipated downtime in moving WF to a new server. The old server was locked down pretty tight and a few attempts to get the site moved failed. We had to revert back to the slow manual route but the result was a success.

I need your help testing to make sure the site is running 100% perfect here on the new server and that all images, avatars, etc are viewable. Please report any issues you have to this thread and I will address them one by one.

Thanks for your patience.

Regards,

Andy

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 05:22 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC