Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum > Noises?

Join Wrangler Forum Today


Thread: Noises? Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
11-22-2011 11:46 AM
TJ88 55 MPH!!! I've sworn the same thing... I knew I needed new tires/alignment so I had that done a couple of months ago which cleared up most of the vibration but I still notice it lingering...
11-22-2011 11:41 AM
WU05 Its got just under 40,000 miles on it and I have never had the bearings checked so most likely its never been done. I'll definitely look into it though! Thanks!
11-22-2011 11:40 AM
WU05 Yeah but I don't feel it until I get to about 20mph or lower.
11-21-2011 02:11 AM
56cj5 How many miles are on it??? Have you ever put wheel bearings in it??? Sounds like it might be them... I had similar noises and shakes. And new wheel bearings fixed it right up!
11-21-2011 12:11 AM
6InARowMakesItGo when it vibrates on deceleration are you touching the brakes?
11-20-2011 10:47 PM
WU05
Noises?

I have an 05 Wrangler Unlimited and I've been getting quite a bit of vibration up front. when I decelerate usually when I slow to a stop from 40mph or higher. I also get a weird grinding noise at exactly 21mph and Im not sure where its coming from. I also get a lot of vibration in the steering at 55 mph but I figured that was normal. My jeep is not lifted or anything and the tires are 31's that still have good tread on them. I was wondering if anyone every had any problems like this and if they figured out what it was?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 04:02 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC