Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF New Member Check In > SoCal Newb

Join Wrangler Forum Today


Thread: SoCal Newb Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
11-26-2011 10:36 PM
photophil36 Welcome!! and good luck on your journey!
11-26-2011 02:59 PM
jackoo555 well I have replaced the alternator, and plugged the loose vacuum hoses, but there still seems to be this electrical problem. Anyone have any ideas? I am going to get a voltage meter and try to find the weak link. That is going to be interesting..
11-22-2011 12:58 PM
SullyRock71 Welcome to the WF and congrats on your new Jeep! Ahhh, '87, the year of my first Wrangler!!! Don't forget to -->
11-22-2011 04:29 AM
blkrubi88 Welcome!
11-22-2011 04:25 AM
MrSig Welcome and enjoy the forum!
11-22-2011 12:07 AM
jackoo555 Thanks guys!!
11-21-2011 06:51 PM
DarthJeep Welcome to WF. Don't forget to Wave.
11-21-2011 06:42 PM
Beastmaster Welcome to the forum!

_______
/l ,[____],
l---L -OlllllllO-
()_) ()_)--o-)_)

11-21-2011 04:06 PM
Ageless Stranger Welcome to the forum.
11-21-2011 03:13 PM
shell Welcome!
11-21-2011 02:10 PM
jackoo555
SoCal Newb

Hi there!
I recently purchased the new love of my life! '87, 4.2L, 6 cyl, Wrangler! I am extremely excited about learning all there is to know about her.
We are going to be driving across country together in a few months, and I am trying to make sure she is in tip-top shape for the ride.
Aside from little fixes here and there, she is in really good condition as far as I can tell. There are a couple things I am still trying to learn about that maybe I can fix on my own. One is the vacuum hose system. There is a hose that is not attached to anything, that seems like it should be.. She has a little trouble with the cold start, and I think that might be the choke, if it's not that hose.
The other is the electrical system. She needed a new battery, which I replaced, but it seems like there might be a loose or weak connection somewhere. The gauge sits about at 8volts and dips down to none sometimes while driving. But then is up to 12volts some of the time while driving too. Having the lights on at night and then the turn signal makes the radio turn on and off sometimes.
As you can see, I have a lot to learn. I am so happy that this forum is available to me!

Thanks all!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 10:50 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC