Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > 2000 TJ engine probs

Join Wrangler Forum Today


Thread: 2000 TJ engine probs Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
08-01-2006 08:19 PM
kawjet650 Thanks for any info you've given. I am going to change the fuel filter, and a tune-up. I'll try to get into the wiring going to the tps better also, maybe I missed something. I did put some fuel system cleaner in already and have run about 1/4 tank through, with no positive results yet. I'll let you know.
08-01-2006 11:19 AM
bluvikng This is a stab in the dark........would a clogged fuel filter cause the same symptoms? If so, that would be the next thing to change out at Autozone, perhaps they can give you some guidance on this issue as well.
08-01-2006 08:56 AM
mrbigjeep well i guess the TPS wasn't the problem...you might end up having to take it to a dealership...my sisters truck is doing the same thing cutting off...we took it to a dealership yesterday and there going to let us know the problem...i know its a truck and not a jeep but it could be the same cause so ill let you know
07-31-2006 10:01 PM
kawjet650 Yes, it's still cutting out, just not as often. After my post, I did go down to Autozone, but the computer could not get rid of the code. The computer would say it was erased, then as soon as I turned on the key the same code would come back. I looked at the wiring going to the TPS and it did not seem to be damaged that I could see. Any other ideas????
07-31-2006 06:03 PM
bluvikng Did Autozone cancel the code out for you? They will do that, if you ask them to.
07-31-2006 03:28 PM
kawjet650
2000 TJ engine probs

I have a 2000 TJ, 4.0 L , 5 spd. My check engine light just came on yesterday. Almost instantly it began to feel like the engine was "cutting out" at higher revs. I took my Jeep to Autozone, they hooked up their computer, the computer read Throttle Position Sensor. I promptly purchased it, and reinstalled the new one, but I am still getting the same code, I disconnected the battery, trying to clear it out, but the same thing pops up on the computer. Any suggestions?? Please help!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 06:11 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC