Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Jeep Discussions > Communications and Electronics > AMP blues!!!

Join Wrangler Forum Today


Thread: AMP blues!!! Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
01-18-2008 03:07 PM
tobycat1 Just got my 30k mile tune up, and the spilled some t-case fluid or tranny fluid on my exhaust they said. When i drove it it smelled just like you said, but the exhaust burned it before it hit the ground, maybe yours is leaking?
01-18-2008 12:53 PM
solo97tj well with the smell nothing is low or leaking (i.e. brake fluid,clutch fluid or coolant) and now my amp doesn't work hmmm!
01-17-2008 08:30 PM
tobycat1 Either your remote wire melted in your dash somewhere or it is the amp that melted. Mine smells like melting plastic sometimes, but works most of the time.
01-17-2008 07:26 PM
vin211 Holy crap next month is Valentine's Day! Oh what the hell! Man, I've got to stop being in the military and find a lady quick! Anywho, the smell I believe is something that would be best determined by your mechanic. Believe me, you would know if your amp was burning.
01-17-2008 07:23 PM
solo97tj
AMP blues!!!

well i went to see my gf the other night she liver about an hour or so away i picked her up from her dorm and we had to go to the bank so i was like o lets take my jeep! yeah great so were almost there and i smell something that smells like coolant at first but then kinda like really hot brake,clutch fluid all i could think was great an hour away and my jeep is broke down so i pump the clutch and the brakes but there firm as a rock and i was watching my temp gauge close so i pulled over in a speedway to check everything over no leaks anywhere everything looks good i think nothing of it so i go to school last night and my stereo didn't sound the same come to find out my L5's isn't working at all but i'm getting power to the amp and my remote wire is good and the ground is good and l5's are pretty muck hard core and i don't see a crack and the voice coil looks good but i don't know a lot about stereo's so i call a few friends and one dude says is probably your sub i say i think is my amp so i call the guy that put it in and he check it out and said it the amp he got a used one a kicker ZX450.2 for 250.00 i was pissed i quit my job like a week ago and then this happens and next month is valentines day and my gf's b-day is the 15 and our 1 yr is march 10th so i have no money and i have no job and my funs are limited until i find a job what a great way to start off the year BROKE!!!!! o and i figered out what the smell was can you?????

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 01:34 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC