Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum > Many components stops working when using turn signal.

Join Wrangler Forum Today


Thread: Many components stops working when using turn signal. Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
12-18-2011 01:28 PM
MKM Could it be the switch in the key cylinder?
See: wipers,turn signals and radio not working - JeepForum.com
12-18-2011 11:55 AM
Jerry Bransford The possible weak/missing ground is more likely to be at or by one of the turn signal sockets. Check the bulbs in all the turn signal bulb sockets as well as the sockets too, bulbs and/or their sockets can cause strange problems too.

No guarantee your problem is caused by a faulty ground but as a guy who has done a lot of electrical/electronic troubleshooting over 50+ years, that is where I'd look first.
12-18-2011 11:36 AM
MKM No one worked on Jeep resently. Do you think the ground is in the turn signal circuit or nearby turn signal switch?
12-18-2011 11:24 AM
Jerry Bransford That sounds like a ground connection is missing somewhere. Have you or someone else done any work on the Jeep where one of its ground wires might not have been reconnected properly?
12-18-2011 10:18 AM
MKM
Many components stops working when using turn signal.

Sometimes when I use my turn signal (at least) the following components stop working: turn sinal, wiper and radio. One time components stopt working even without using turn signal.
By turning jeep off and on again, all componets works again (crazy). I suspect it has to do with electricity; but what?

Can someone help me?
Thanks

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 01:46 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC