Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Tech Forums > Communications and Electronics > Factory Stereo acting up?

Join Wrangler Forum Today


Thread: Factory Stereo acting up? Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
01-26-2012 02:29 AM
NJJeep Well, come to find out their was a bulletin on the radio software. Dealer ordered a disc having new software for radio. I get it programmed next week finally. Dealer said to give them an hour to program it. Whew, glad it wasn't the hard drive failing.
01-07-2012 03:12 PM
NJJeep I have appointment with a jeep dealer. It's 08. Doubt under warranty. But dealer I bought it from may pay the bill.
01-07-2012 08:28 AM
I-Want-A-Jeep Still under warranty? Take it to a dealer.
01-07-2012 07:27 AM
NJJeep Anybody?
01-05-2012 05:34 PM
NJJeep
Factory Stereo acting up?

This afternoon I go out and jump into my 08 Sahara JKU and when I looked at my stereo I noticed my kids picture wasn't being displayed on the screen. So I go into my files and all of them are missing. I checked music files nothing. So then I click on navigation button and (navigation is being activated). Nothing happens. Music plays from radio fine. I check system info and under database software it says error! Tag not found. I then chech manage hard drive and it shows 0 capacity 0 used. 0 available. Anyone ever have this issue? Thanks for ant input.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 11:54 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC